Nieuws

Club van 50, archief en De Haagse Korfbal Historie deel 1

De club van 50 loopt gestaag. Bij de rij, die ik de vorige keer noemde (Caroline en Kees, Gunilla Leons, Kevin de Heer, Steven, Erwin Dekker, Guus Staal, Marco Leons, Hans van Elst,  Henk en Joos,  Eric Hazelzet, familie Kremer, Erik van Driel, Robin van Leeuwen, Ralph en Astrid), hebben Martin en Ginette zich aangesloten. Dat brengt het aantal voor dit seizoen op 15 donaties. Maar dat is zeker niet genoeg. Er moet veel meer bij.

Ik heb inmiddels een aantal mensen gemaild, maar dat kan ik niet bij iedereen persoonlijk. Daarom hoop ik, dat deze stukjes ertoe bijdragen, dat er meer mensen doneren. Wat doen we met het geld? In de eerste plaats : een scorebord. Het is idioot, dat een club, die in de eerste klasse speelt geen fatsoenlijk scorebord heeft. Ten tweede : de kantine moet opgeknapt worden. Het ziet er al netjes uit, maar het kan beter. Zeker als daar over (ruim) drie jaar een honderdjarig bestaan gevierd gaat worden. We willen tenslotte onze gasten in een mooie ambiance kunnen ontvangen. En als laatste : het tassenrek. Ook een never-ending story. Zolang ik lid ben en dat is heel lang, wordt er over een tassenrek gesproken. Dus dat moet er nu echt komen. Het reclamebord laten we zitten. In het oude redactiehok ben ik een wissellijst met namen tegengekomen. Dat kan weer gebruikt worden. Scheelt in ieder geval geld.
Ook zijn Peter, oud-lid Marian Zunderdorp en ik veertien dagen geleden naar de presentatie van "De Haagse Korfbal Historie deel 1" geweest. Dit boek heet Van ALO en Tims tot Mulder en Pams. Ontzettend leuk was het. De presentatie was in de Sportcampus. Veel (oud-)leden van diverse clubs waren aanwezig. Ook was er een diapresentatie, waarin GKV ruim vertegenwoordigd was. Dat is ook in het boek zelf. Op blz. 32 t/m 35 wordt er uitgebreid over GKV gesproken. En vanaf blz. 133 t/m 135 is er een leuk interview met Karel de Rooy over GKV. De club is dus ruim vertegenwoordigd.
Tot slot nog iets over het archief. Steven is net terug van vakantie en gaat eerst met Peter de scanner uitproberen. Dan maken ze een plan en dan krijgt iedereen die zich heeft opgegeven om te helpen, van mij een uitnodiging. Mochten er meer mensen zijn die willen helpen met scannen, dan kunnen ze zich altijd bij mij melden. Dat geldt ook voor nieuwe donateurs. GKV heeft het geld heel hard nodig, dus iedere 50 euro is welkom. Namens GKV alvast bedankt.

NL 09 INGB 0000 203752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
ovv uw naam.

Categorieën