Nieuws

ALV 7 januari

Club van 50

Nog even een vervolg op mijn vorige stukje. Het aantal donateurs loopt gestaag. Het zijn er nu al zeventien!

Arnoud Eekhof,  Ralph en Astrid, Guus,  Kees, Caroline,  Erwin Dekker, Joos en Henk, Kevin, Martin en Ginette,  familie Kreemer, Mette Leons,  Gunilla Leons, Maartje Broersen,  Erik van Driel,  Eric Hazelzet,  Marco Leons en Flip en Wil Koerselman. Dat zijn er al behoorlijk veel.

Maar er kan natuurlijk veel meer bij. Want wat opvalt is, dat er behoorlijk wat oud-leden tussen zitten. En het kan toch niet zijn, dat zij de 50 euro bij elkaar sprokkelen om onze kantine  op te knappen en voor een mooi tassenrek  zorgen. Want ook dit laatste staat hoog op de prioriteitslijst van het bestuur. Logisch eigenlijk, want heb je eindelijk een mooi opgeknapte kantine, dan zwerven er nog tassen doorheen. Dat kan natuurlijk niet. Dus eerst een tassenrek en dan de kantine opknappen. En ook dat moet snel gebeuren, want over vier jaar en een maand bestaat GKV 100 jaar. En dat gaat veel sneller dan wij allemaal denken.

Afgelopen zaterdag zijn wij (Steven, Peter en ik) weer bij elkaar geweest en hebben het eea besproken. Gelukkig zit er onder de ouders een aantal creatievelingen, die precies weten hoe het eea eruit moet zien. Maar zover is het nog niet.

Eerst komen wij op 7 januari na de JAV om 16.00 uur in de kantine bij elkaar. Daar vindt de jaarlijkse reünie / nieuwjaarsreceptie plaats. Bij deze is dus iedereen uitgenodigd. De donateurs krijgen nog een persoonlijke uitnodiging van mij. Houd 7 januari dus vrij!!!!! Tot gauw.

Guus.
NL 09 INGB 0000 203752
tnv Gymnasiasten Korfbal Vereniging te Den Haag
over je naam