Yes! De eerste Koningsmatch voor GKV!

Foto: www.koningsspelen.nl

17 april 2020 is het weer zover: De Koningsspelen. Voor sportverenigingen en basisscholen het ideale moment om met elkaar samen te werken voor een onvergetelijke, sportieve dag voor basisschoolkinderen. Een samenwerking tussen een basisschool en een sportvereniging heet een 'Koningsmatch'. GKV heeft meerdere basisscholen uitgenodigd om een Koningsmatch aan te gaan. Vandaag is officieel bekend geworden dat de eerste Koningsmatch gemaakt is, namelijk met CBS de Waalse Louise de Coligny

vrijdag, 24 januari 2020

Samen goed ontbijten, samen bewegen en samen plezier hebben, is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Daarom moedigen de Krajicek foundation en Cruyff foundation iedereen aan om er 1 groot sportief en gezond feest van te maken, en op zoek te gaan naar onverwachte, waardevolle verbindingen. Op 17 april 2020 komen de leerlingen van CBS de Waalse Louise de Coligny bij GKV sporten. GKV wil deze dag compleet maken door extra activiteiten aan te bieden, waaronder natuurlijk een korfbalclinic!

Afgelopen woensdag is de 8e editie van de Koningsspelen van start gegaan. Richard Krajicek, Ron Boszhard en Britt Dekker maakte op basisschool De Sterrenwacht in Hellevoetsluis het thema voor dit jaar bekend. Het thema voor 2020 is 'Hand in hand'.

 

Uiteraard kunnen we altijd versterking in de organisatie gebruiken op deze dagen. Lijkt het jou leuk om achter de bar te staan of te ondersteunen met een activiteit? Meld je dan aan via info@gkvdenhaag.nl of bij je trainer.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 65 dagen

Categorieën