Nieuws

Nieuwe spelersfoto's

Pr-commissie

Maykel (vader van Salina & Romano) is met assistentie van Saskia (moeder van Isa) begonnen met het maken van nieuwe spelersfoto's!

De laatste keer dat we spelersfoto's hadden genomen was alweer heel wat jaren geleden. Dat was naar aanleiding van een Hoogvliet spaaractie. Leden die na deze actie lid zijn geworden of toen niet aan deze actie mee hadden gedaan staan daarom zonder foto op de website. Maar ook de leden die wel op de foto staan zijn inmiddels flink gegroeid.

Het werd weleens tijd voor nieuwe spelersfoto's, vond Maykel Teske. Na overleg met de webmaster heeft Maykel met assistentie van Saskia Mbome afgelopen zaterdag de eerste foto's gemaakt, nabewerkt en afgeleverd. "Het was heel leuk om te zien dat (bijna) iedereen meewerkte, ondanks de kou!", aldus Maykel.

Op dit moment zijn er foto's van spelers uit de D1, C2, C1, B2, B1 en het 4e gemaakt. Heb je Maykel gemist? Op 21 april spelen er weer heel wat teams thuis, dus dan zal Maykel een nieuwe ronde doen om ook de overige spelers vast te leggen.

Neem snel een kijkje bij de team-pagina's om de nieuwe spelersfoto's te zien.

Maykel & Saskia, bedankt voor jullie inzet! Vrijwilligers zijn voor GKV van onschatbare waarde. Fijn dat jullie deze taak op jullie hebben genomen.