Nieuws

Het informatiescherm is weer in gebruik genomen

Pr-commissie

Of je nou op zoek bent naar de uitslagen van afgelopen zaterdag, het programma voor aankomende zaterdag, activiteiten die op de agenda staan of het weerbericht, deze vragen beantwoorden we allemaal digitaal in de kantine!

Sinds afgelopen week hebben we het informatiescherm in onze kantine weer in gebruik genomen. Dit scherm gaan we gebruiken als extra communicatie kanaal.

Je gaat hier verschillende informatie op vinden, zoals het wedstrijdprogramma voor aankomende zaterdag, activiteiten, het weerbericht (handig als je voor de training nog moet kiezen tussen een lange- of korte broek) of om je te melden dat je nu ook Cappuccino & Latte Macchiato bij ons kan bestellen!

Mocht je nog meer handige of leuke ideeën hebben voor dit informatiescherm, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Praktische info : Staat het scherm uit? Je mag deze gewoon aanzetten! Vergeet niet bij het sluiten van de kantine de monitor weer uit te zetten.