Nieuws

GKV zoekt een vrijwilliger voor de redactie

Pr-commissie

GKV is op zoek naar een vrijwilliger voor redactionele werkzaamheden.

De leden van GKV en andere betrokkenen bij de club worden via onze website op de hoogte gehouden van alles wat er op en rond onze verenging gebeurt. Vanuit de website wordt dit nieuws weer automatisch gedeeld naar onze volgers op social media (Facebook & Twitter) en per e-mail verspreid in de Luctor et Emergo, onze wekelijkse nieuwsbrief. De website is dus het primaire communicatiemiddel van de vereniging. Erg belangrijk dus!

Wie zou deze taak op zich willen nemen? Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe vrijwilliger i.p.v. iemand die zich al op andere manier inzet voor de vereniging.

Wat ga je doen?
Elke maandagavond controleer je de redactie mailbox op ingezonden artikelen. Je haalt eventuele taalfouten eruit, past waar nodig wat opmaak toe (of haalt onnodige opmaak juist weg), zoekt een passende afbeelding en plaatst het artikel op de website.

Hoeveel tijd gaat het je kosten?
Elke maandagavond 20 - 40 minuten, afhankelijk van het aantal ingezonden berichten. De voorzitter, TC en AC plaatsen hun artikelen zelf. De nieuwsbrief wordt automatisch verzonden, en ook het delen van de berichten op Twitter en Facebook gaat volledig automatisch. Dus dat scheelt al tijd...!

Wat heb je nodig?
Een goede beheersing van de Nederlandse taal en de beschikking over een computer met Microsoft Word (of een andere tekstverwerker om .doc / .docx bestanden te kunnen openen).


Wat levert het jou op?
Heel veel waardering, maar ook zeker niet onbelangrijk : een uitnodiging voor de jaarlijkse vrijwilligers barbeque!

Van wie ga je deze taak overnemen?
Op dit moment wordt deze taak door Erik van Leeuwen uitgevoert, maar hij wilt zich meer gaan concentreren op de uitbreiding van de website en andere IT gerelateerde zaken.

Heb je interesse?
Fijn! Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan neemt Erik contact met je op om het e.e.a. uit te leggen en over te dragen.