Nieuws

WK 2014

Kampcommissie

Koningsdag is inmiddels voorbij en we gaan op weg naar de andere oranje verkleedpartijen. Jaja, het WK in Brazilië zit er aan te komen.

Natuurlijk gaan wij Nederland met zijn allen aanmoedigen, want de wedstrijden van Nederland worden op groot scherm in de kantine uitgezonden! Maar voordat het WK begint is het natuurlijk altijd spannend, wie zal er gaan winnen? Jij kunt jouw voorspellingen invullen op het GKV WK toto formulier! Ben jij degene die wedstrijden altijd goed voorspelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je minder verstand hebt van voetbal; ga jij de uitdaging aan en kun jij winnen van de echte voetbalkenners?! Iedereen kan dus meedoen!

Deelname aan de toto kost 5 euro per ingevuld formulier (je mag dus ook meerdere formulieren per persoon inleveren). De opbrengst gaat naar het GKV kamp 2014. Met dit geld kunnen er op kamp nog meer extra leuke activiteiten georganiseerd worden!

Het gaat als volgt, jij vult al jouw voorspellingen in op het formulier die in de GKV kantine ligt en levert deze uiterlijk 7 juni in bij één van de kampcommissieleden. Bij het inleveren betaal je meteen de 5 euro voor jouw deelname. Via de mail word je dan op de hoogte gehouden van de tussenstand. Voor de winnaar of winnares staat er uiteraard een mooie prijs klaar!

Help de jeugd aan een nog leuker kamp en doe mee!

 

Klik hier voor de uitleg!

Klik hier voor het inschrijfformulier!

 

Groetjes,

de kampcommissie (Charlotte, Marjolein, Erik W., Suzanne en Iris)

Inleveren kan tot uiterlijk zaterdag 7 juni bij Charlotte, Erik W, Iris, Marjolein of Suzanne