Nieuws

Theo Lammers 21 toernooi

Activiteitencommissie

Beste (oud)leden, familie, vrienden en 21’ers, 

Het eerste weekend van juni staat op GKV jaarlijks in het teken van het Theo Lammers 21 toernooi, met dit jaar alweer de 11e editie! Het lijkt nog ver weg, maar 3 juni zal er rond 9.30 worden begonnen met het 21 toernooi. Zoek dus snel een partner om mee te schieten en schrijf je in!

Allereerst een klein dankwoord voor Carsten Macco. Na jaren het 21-toernooi te hebben georganiseerd heeft Carsten afgelopen jaar kenbaar gemaakt te stoppen met het organiseren van dit prestigieuze toernooi. Enorm veel dank voor de mooie toernooien van afgelopen jaren. Tradities zijn er om te behouden, daarom heb ik (Mathijs) vanuit de AC deze taak op mij genomen. 

 

Voor degene die niet bekend zijn met het 21 toernooi, het 21 toernooi is vernoemd naar Theo Lammers, oud trainer/coach van GKV, destijds onderdeel van verschillende commissies, organisator van verschillende jeugdkampen en niet te vergeten : organisator van het 21 toernooi destijds. En sinds 11 jaar is dit weer terug op het GKV-veld. 

Het concept is als volgt : het 21 toernooi betreft een toernooi in teams van twee startend met een poulefase. Degene die goed gepresteerd hebben in de poulefase gaan door naar de knock-out fase waarin gewonnen dient te worden om door te gaan naar de volgende ronde. Dit resulteert uiteraard in een finale en de winnaars van deze finale mogen zich het gehele jaar lang dé 21 kampioenen van GKV noemen. De inschrijfperiode stopt de woensdag vóór het toernooi (30 mei). Opgeven kan via het evenement op de Facebook pagina of via de email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), vermeld hierbij uw eigen naar en de naam van uw teamgenoot. 

 

Deze dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ georganiseerd door de activiteiten commissie waarbij iedereen (familie, vrienden en natuurlijk ook mensen die niet hebben deelgenomen aan het 21-toernooi) opgegeven kan worden. Opgeven hiervoor kan via een optie die in het evenement op Facebook zal worden gemaakt of via de mail van de activiteitencommissie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

 

Samengevat :

WAT : 21-toernooi

WANNEER : 3-JUNI-2018 van 9.30 tot 17.30

OPGEVEN : Via Facebook, GKV-whatsapp (+31 6 25216769) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

PRIJZEN : De Theo Lammers Memorial Wisselbokaal

KOSTEN : €5 per team (koppel)

 

De dag afsluitend met de prijsuitreiking en een heerlijke BBQ;

WANNEER : 3-JUNI-2018 aansluitend op het toernooi

OPGEVEN : Via Facebook, GKV-whatsapp (+31 6 25216769) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

KOSTEN : €8 p.p.

 

Ik hoop jullie allemaal te zien aankomend 21 toernooi, tot dan!

Mathijs & de AC.