15 mei: Spelletjes middag en Pubquiz

In de wintermaanden is het eventjes stil geweest rondom de AC. Maar met het mooie weer en versoepeling die op de deur kloppen, hierbij de aankondiging van een 3 tal activiteiten! Voor zaterdag 15 mei heeft de Activiteiten Commissie namelijk een dag gepland met activiteiten van jong tot oud!

Startend met een activiteit voor onze jonge jeugd (tot en met de C). Voor hen zal een spelletjesmiddag klaar staan vanaf 13:00 uur! Hierbij gaat het uiteraard niet om bordspelen, maar dagen wij de deelnemers fysiek uit met leuke uitdagingen en opdrachten. Opgeven kan bij de trainers of door ons te mailen (ac@gkvdenhaag.nl).

Na de spelletjesmiddag richten wij ons op de oudere jeugd (A & B). Met een online pubquiz die rond 19.00 zal starten. Naast de gezelligheid van elkaar en de lastige vragen, komt deze activiteit met een heerlijk borrelpakket met lekkere versnaperingen er in! Ook na de pubquiz blijft de online ruimte beschikbaar om gezellig door te praten of andere online spelen te bedenken!

Wij sluiten de avond af met een pubquiz voor de senioren. Ook deze pubquiz komt met een borrelpakket! Graag praten wij na de pubquiz nog gezellig na met iedereen!

Zien wij jou ook op 15 mei? Geef je snel op!

 

De AC,

Kevin, Robin, Soufyan, Sam, Anna, Floor en Mathijs

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Binnenkort

Categorieën