Nieuws

Spellenavond een succes

Activiteitencommissie

2 weken geleden was er een spellenavond dat georganiseerd werd door Tim, er werden verschillende voorrondes gespeeld. Iedere voorronder was er een ander soort spel van toepassing. Het was erg leuk en gezellig, naast het spelen van de voorrondes werd er ook veel geklets, gelachen en wat gedronken.

Het leuke was ook, je hoeft helemaal niet een expert te zijn in spellen. Het waren totaal verschillende spellen. En voor de meeste was het ook nieuw, Tim heeft ieder spel goed uitgelegd en daarna kon iedereen lekker aan de bak.

Na de voorrondes was er de finale, ik zelf kwam uiteindelijk ook in de finale terecht. Het spel van de finale was namelijk de zenuwspiraal, iedereen mocht 3x proberen wie er als verste kwam had gewonnen.

De winnaar kreeg een prijs, de prijs was een 40 euro cadeaubon van De Pannenkoeken Club in Rijswijk. Ik ben inmiddels met Salma daar naar toe geweest, het eten was erg lekker. Echt een aanrader!  Goed om te weten, als je aan het shoppen bent in het centrum, en je hebt zin in pannenkoeken. Je kan zo met de tram vanuit het spui naar de pannenkoekenclub gaan. Zonder over te stappen. Lekker handig toch?

Ik wil graag Tim bedanken voor het organiseren van een geweldige leuke spellenavond. Hopelijk komen er nog meer leuke spellenavonden in de toekomst. Ook wil ik Tim bedanken voor het helpen van GKV, deze spellen avond was namelijk georganiseerd om geld in te zamelen voor het opknappen van de kantine.

En als laatste wil ik graag De Pannenkoeken Club bedanken voor hun cadeaubon, jullie zien ons wel vaker langs komen om even lekker pannenkoeken te gaan eten.

 

Afbeelding