Nieuws

Planet Jump 7 januari (D en C)

Activiteitencommissie

Lieve kinderen van de D en C, Hebben jullie soms wat energie te veel? En hebben jullie ook zo veel zin om lekker te springen en rond te rennen?? Dat komt dan goed uit!

Op zondag 7 januari gaan we met z'n allen naar Planet Jump om lekker wat energie eruit te gooien! Om 10 uur verzamelen we op GKV en met auto's zullen we dan naar Planet Jump gaan. Dan gaan we lekker springen en rond 12:30 zullen we weer teruggaan naar GKV. Van al dat springen hebben jullie dan vast honger gekregen en dus zal er op GKV een heerlijke lunch voor jullie klaar staan. Na de lunch zullen we nog wat spelletjes spelen op GKV en om 15:00 kunnen jullie weer opgehaald worden.

De kosten voor deze dag zullen 12 euro per persoon zijn. Naast de lunch zorgen wij natuurlijk ook voor wat te drinken en eten bij het springen.

Lijkt deze dag jou nou ook zo gezellig, geef je dan op via de mail of WhatsApp. Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. WhatsApp : 06 25216769 Doe dit zo snel mogelijk, want wij zullen moeten reserveren bij Planet Jump. Opgeven kan tot 28 december. Willen jullie bij de aanmelding ook aangeven of een van je ouders eventueel zou kunnen brengen en/of halen en hoeveel plekken er dan in de auto zijn. Wij delen de kinderen vervolgens in, dus jullie hoeven niet zelf voor een plekje te zorgen. Doe lekker sportieve kleren aan, zodat je extra goed kan springen (spijkerbroeken zijn zelfs niet toegestaan bij Planet Jump). Wij hebben er al heel veel zin in!

Groetjes de Activiteiten Commissie Ann, Robin, Sam, Mathijs, Sjors, Kevin en Fleur