Nieuws

Informatie bbq 24 juli

Aanstaande vrijdag is het zover, dan gaan we met z’n allen genieten van een heerlijke barbecue! We zijn verheugd over de hoge opkomst, maar vanwege die opkomst ook even dit bericht. We hebben rond de 75 aanmeldingen binnengekregen, dus het vereist wel wat voorbereiding om dat in goede banen te leiden. Er zijn genoeg zitplekken geregeld, er is nagedacht over looproutes en het ‘buffet’ wordt opgediend door AC leden uitgerust met handschoentjes en een mondkapje. Wij zijn er van overtuigd dat we met de aanmeldingen die we nu hebben, de corona maatregelen prima kunnen naleven. Om jullie een idee te geven van de opzet willen we graag onderstaande concept plattegrond delen.
Zolang we alle corona regels netjes opvolgen, is het natuurlijk het allerbelangrijkste dat we er een mooie gezellige barbecue van gaan maken. Naast het heerlijke eten en drinken worden de lekkere deuntjes verzorgd door onze eigen hoofdcoach Michael Barendse (aka ANDRSON).
 
Het laatst benodigde ingrediënt voor een succesvolle barbecue is het weer. De voorspellingen voor vrijdagmiddag/-avond zijn vooralsnog goed, dus er zijn geen signalen dat dit roet in het eten zal gooien! Mocht het onverhoopt toch gaan regenen, dan zijn we genoodzaakt om de barbecue te verplaatsen. We zien het namelijk als onhaalbaar om op deze korte termijn met 70-80 mensen droog op 1.5m afstand te barbecuen. Mocht dit scenario zich toch ontvouwen, dan zorgen wij dat iedereen op tijd wordt ingelicht.
 
We gaan er nu gewoon vanuit dat alles doorgaat en gaan er een feestje van maken.
 
Tot vrijdag allemaal!
 

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën