Nieuws

Familiedagtoernooi 1 juni

Activiteitencommissie

Dames en heren, jongens en meisjes, papa’s en mama’s, tantes en ooms, opa’s en oma’s, zondag 1 juni is weer zover!! Het GKV-Familiedag-toernooi komt er weer aan! 

En dat betekent veel sporten en veel plezier maken. Deze dag zal bestaan uit het familietoernooi en het verschiettoernooi. De teams van het familietoernooi bestaan uit vier personen, deelname bedraagt €4,00 per team. Geef je hiervoor tijdig op!! Deelname aan het verschiettoernooi is helemaal gratis en je hoeft je hier niet vooraf voor aan te melden (dit gebeurt op de dag zelf). 

Naast het familietoernooi en het verschiettoernooi is er een luchtkussen en volop muziek aanwezig. Het 21-toernooi zal ook plaatsvinden op deze dag (wordt apart georganiseerd van de familiedag). Aan het einde van de dag zal er een barbecue plaatsvinden. De kosten voor deze heerlijke barbecue bedragen €6,00, geef je hier ook op tijd voor op!

Verzoek voor de barbecue : Zou je graag gratis willen avondeten? Dat kan! Wanneer jij samen met een ander achter de barbecue gaat staan en het vlees gaat braden.

Zie je dit wel zitten? Mail dan snel de Activiteiten Commissie!

 

Kortom :

Voor wie : Jongens, meisjes, papa’s, mama’s, tantes, ooms, opa’s, oma’s, vrienden,

  vriendinnen. Kortom iedereen

Wanneer : Zondag 1 juni

Wat : Familiedag toernooi, verschiettoernooi, barbecue

Waar : Bezuidenhoutseweg 360, Den Haag

Hoe laat : Nog even onbekend maar waarschijnlijk van 11.00 tot 22.00 uur

Prijs : familiedag €4,00 per team, barbecue €6,00 per persoon

 

In de GKV kantine komt een inschrijflijst te hangen voor zowel de barbecue als wel het familiedagtoernooi. Voor het familiedagtoernooi is het de bedoeling om de teamleden te vermelden en de teamnaam.

Aanmelden kan ook via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij hebben er nu al ontzettend zin in! Wij hopen jullie ook! Tot dan!
 

Met vriendelijke groet,

 

De Activiteiten Commissie