Nieuws

Een goed doel met een gezellige avond : De GKV Spellenavond voor de Nieuwe Kantine

Activiteitencommissie

De afgelopen tijd is de werkgroep "Nieuwe Kantine" onder leiding van Maykel, Bianca, Iris, Suus & Anna druk bezig met om haar plannen ook ECHT te realiseren.

De eerste schilder en timmer werkzaamheden zijn inmiddels afgerond, dus kom snel kijken! De werkgroep heeft inmiddels 500 euro opgehaald waar we een hoop verf en restauratie werkzaamheden van kunnen doen. Echter is dit nog te weinig om "Buurthuis van de Toekomst" waardig te worden - een plek waar je allerlei vergaderingen en sportgerelateerde activiteiten kan doen. 

 

Tim de Heer kwam daarom met een activiteit voor het Nieuwe Fondsen Werven (tm), een goed doel door een leuke activiteit. Spelletjes spelen!  Zie dit bericht.


De locatie is echter gewijzigd naar Tim & Vivian's huis, waarvoor veel dank, daar GKV gebruikt gaat worden door onze fellow-korfballers Lynx vanaf as donderdag als decor voor een heus korfbalkamp (zie ander bericht op site).


Dit betekent dat er minder plek is!!! Geef je daarom snel op bij Tim voor een super (georganiseerde) zaterdagavond!


----------------------------------------------------------


Wanneer en waar?
Zaterdag 12 mei 19:30-22:00, bij Tim & Vivian thuis

Hoe werkt het?
Er wordt gedurende de hele avond spelletjes gespeeld aan verschillende tafels. Alle tafels zullen uit 4 personen bestaan en aan iedere tafel worden verschillende spellen gespeeld. Elke ronde kan je punten verdienen zodat we aan het eind van de avond een winnaar hebben.

Voor wie?
Alle spellen zijn kort en eenvoudig om te leren dus iedereen kan meedoen!

Wat kost en wat krijg ik er voor terug?
Deelname aan het spellentoernooi kost €4,-  Je krijgt hiervoor een avond vol leuke spellen en wie weet win je wel de hoofdprijs! Alle inkomsten gaan naar GKV en worden gebruikt voor het opknappen van de kantine.

Waar kan ik me aanmelden?
Via het facebook evenement of bij Tim de Heer