Nieuws

De Plezierdagen op GKV! Een halve of hele dag sport en spel in de herfstvakantie.

Activiteitencommissie

Op 22, 23 en 24 oktober (herstvakantie) kun je een halve of hele dag gave sporten en spelletjes te doen onder begeleiding van sport professionals!

GKV en Sport Networking organiseren 3 dagen (22, 23 en 24 oktober 2018, de herstvakantie) vol sport en spelplezier op het GKV terrein. Voor leden én niet-leden (geinteresseerden uit de wijk Mariahoeve en omstreken) van 5 tot en met 14 jaar. Een halve of hele dag lekker bewegen onder begeleiding van sportprofessionals. Eten, drinken, luchtkussen, alles is verzorgd voor maar 1 euro per dag!!! . Onze jeugdsportcoordinator Wibout van der Weide zal ook aanwezig zijn op maandag. 

Kortom, schrijf je snel in via http://sportnetworking.eu/sports-activities/pleasure-days

Hieronder de aankondigingstekst op de website van Sport Networking (een sportbedrijf van een oud GKVer!)

"In de herstvakantie van maandag 22 oktober tot en met woensdag 24 oktober 2018 organiseert de korfbalvereniging GKV elke dag sportactiviteiten voor jongens en meisjes van 5 tot en met 14 jaar. Volop plezier met leuke spelvormen als bowlen, springkussens, balsporten en meer aan de Bezuidenhoutseweg 360 te Den Haag.


Elke dag van 09.00 tot 16.00 uur inclusief lunch en drinken. Het kost €1,- per dag om deel te nemen aan de Plezierdagen.  Je kunt je inschrijven voor een halve of hele dag. 

Sport Networking heeft als doel op een leuke manier in beweging te zijn en samen te sporten."

 

Meer informatie? Neem contact op met Robin van Leeuwen (bestuur, speler  GKV 1)