Olie inleveren en de clubkas spekken...Wat vet!

Vanaf heden heeft GKV containers waar frituurvet- en olie ingeleverd kan worden. Als de container vol is krijgen wij als club daar een kleine vergoeding voor én wordt er een bedrag gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur

vrijdag, 13 mei 2022

GKV is een samenwerking aangegaan met Green Oil Recycling. Op de website staat het volgende te lezen:

"Omdat biodiesel van de eerste generatie onder meer op basis van koolzaad wordt geproduceerd, wat landbouwgrond voor voedselproductie schaarser maakt, moedigt Europa biodiesel van de tweede generatie aan. Die diesel is gemaakt van reststromen van plantaardige en dierlijke oliën en vetten en concurreert dus niet met de voedselproductie.

Om te voorkomen dat er grondstoffen in de biobrandstof terechtkomen die niet op een duurzame manier zijn geproduceerd en/of er materialen gebruikt worden die geproduceerd worden als voedingsmiddelen of diervoeders, handelt Green Oil Recycling BV volgens de richtlijnen van het Europese Renewable Energy Directive (RED) en zijn wij ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) gecertificeerd.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek om onze carbon footprint zo klein mogelijk te houden en voeren wij continu verbeteringen door op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid binnen onze organisatie."

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 71 dagen

Categorieën