Nieuws

Nu gaan we toch echt aan de slag!

Accommodatiecommissie

De kantine is van binnen aan een opknapbeurt toe. Dit is tevens een mooie gelegenheid om na te denken over wat we als GKV willen uitstralen. De ambitie is om meer publiek te trekken. Hiervoor is het wel belangrijk dat er een representatieve kantine is. Dat er iets moest gebeuren was al duidelijk en er waren ideeën genoeg. Maar ‘wat’, ‘hoe’, ‘wie’ en ‘wanneer’ moest nog worden ingevuld. De club van 50 heeft een bedrag gesponsord voor de herinrichting en ook Arboboer heeft zich als sponsor aangemeld. Hiermee is er een budget.

Iris Von Franquemont, Suzanne Jehee, Bianca Kremer, Anna Schilperoort en Maykel Teske hebben zich beziggehouden met de herinrichting en zijn unaniem tot een plan gekomen, welke gister is gepresenteerd aan het bestuur. Tijdens het samenstellen van dit plan hebben we geprobeerd goed te luisteren naar de verschillende geluiden binnen GKV. Je kunt hier een PDF downloaden met een samenvatting van het plan.

Uiteraard hebben we tijdens het maken van het plan budgetbewust moeten zijn. Wil jij helpen om de kantine van GKV een nieuwe boost te geven? Dit kan op verschillende manieren :

Materialen
Heb je thuis nog witte muurverf (RAL 9001 of 9010), steigerhout, of andere materialen die van nut zouden kunnen zijn? Of ken je iemand die dit over heeft? Je kunt deze materialen inleveren op woensdag en vrijdag van 17.30 tot 19.00 uur.

Sponsoring
Hoe meer geld, hoe sneller we ons doel kunnen bereiken. Je kunt een stoel sponsoren voor €20 of zelfs een tafel voor €100.

Vrijwilliger
Er moeten op korte termijn een aantal klusjes worden uitgevoerd, waarvoor we op zoek zijn naar een aantal handige mensen. Denk bijvoorbeeld aan schuren, lakken en witten. Ook zijn we op zoek naar iemand met een grote bus of aanhanger om spullen af te voeren.

We willen zo snel mogelijk aan de slag. De herinrichting zal gefaseerd worden uitgevoerd. Heb je naar aanleiding van het plan nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of wil je ons helpen of sponsoren? Spreek Iris, Suzanne, Bianca, Anna of Maykel even aan. Aanstaande zaterdag is Maykel vanaf 11.45 tot 17.00 uur op GKV.