Nieuw verenigingstenue voor GKV

Als sportvereniging willen we natuurlijk een mooie uitstraling hebben naar buiten toe. Een belangrijk onderdeel van de uitstraling is ons tenue. Het doel van een tenue is om uniformiteit te creëren. Helaas is uniformiteit in het tenue bij GKV momenteel ver te zoeken.

Oorzaak hiervan is dat de kledinglijnen van sportmerken vaak slechts drie jaar worden gefabriceerd. Een shirt dat vandaag uitkomt zal over drie jaar niet meer gemaakt worden en slechts uit voorraad leverbaar zijn. Doordat ons huidige tenue uit meerdere kledinglijnen bestaat wordt dit nog eens vergroot. Zo is het inloopshirt sinds januari alleen nog maar uit voorraad te krijgen en zal het wedstrijdshirt volgend jaar veranderen. Hoewel we best tevreden zijn met de kleding van het merk Erima, zijn we minder tevreden over de kwaliteit van de opdrukken (logo’s). Daarbij is de kleding die wij gebruiken ook te gebruiken door andere verenigingen. Door de introductie van het nieuwe logo en de ambitie om een betere uitstraling te realiseren, is het bestuur gaan nadenken over dit onderwerp.

Alsof het zo moest zijn, werd het bestuur vorig jaar benaderd door kledingfabrikant Muta. We zijn met Muta in gesprek gegaan en onlangs heeft het bestuur besloten om met Muta te gaan samenwerken.

Wat gaat er dan veranderen?

  • Binnenkort zal er een nieuw clubtenue komen die te bestellen is via een webshop
  • De kleding is een uniek ontwerp. GKV krijgt dus een eigen kledinglijn.
  • Muta gebruikt de techniek ‘sublimatie’ waardoor logo’s dus in de stof worden geprint
  • Er zijn meer producten te bestellen. Bijvoorbeeld stadionjassen en merchandise.
  • Alle leden krijgen jaarlijks €20 korting in de Muta-shop.
  • GKV bepaalt zelf de verkoopsprijs. Met het verkopen van merchandise kan GKV nieuwe inkomsten genereren. 

Wat betekent dit voor mij als lid of ouder?

Het is soms een beetje onduidelijk hoe het precies zit met de wedstrijdkleding. In principe dien je als lid zelf te zorgen voor in ieder geval een wedstrijdshirt, een broekje of rokje en wedstrijdsokken. Vaak kregen nieuwe leden een sponsorshirt van de vereniging zolang deze voorhanden was. Sommige leden hebben bijna nooit wedstrijdkleding hoeven aan te schaffen en andere leden hebben de kleding altijd zelf gekocht. De prijzen zullen nagenoeg hetzelfde zijn als de huidige prijzen.

We willen alle leden verzoeken om bij de overstap naar het nieuwe tenue in ieder geval een wedstrijdshirt aan te schaffen. De overige kleding kan je blijven dragen tot deze aan vervanging toe is.

Oude kleding kan je inleveren bij de kantine. Hiervoor zullen we in de loop van de tijd een mooie bestemming gaan zoeken. 

Hoe gaat het nieuwe tenue er dan uitzien?

Hoe de kleding er precies gaat uitzien staat nog niet vast. Het bestuur wil de leden vragen om hierover mee te denken. Op dit moment is Muta bezig met het ontwerpen van een voorstel. Hierbij wordt de pasvorm van de huidige kledinglijn als uitgangspunt genomen, gecombineerd met het nieuwe logo en het logo van de hoofdsponsor. Zodra er samples gemaakt zijn willen we een bijeenkomst organiseren waarin leden de kleding kunnen bekijken, voelen en beoordelen. Om alvast een inventarisatie te maken willen we iedereen vragen die voor deze bijeenkomst uitgenodigd wil worden, voor 31 maart a.s. een mail te sturen naar publieke-relaties@gkvdenhaag.nl. Heb je een idee of suggestie die je nu alvast wil delen, dan kun je deze ook mailen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën

Grote Clubactie

96 Loten

416 Loten

230,40

€ 1 000,00