Kledingbeleid 2019

Vorig jaar zijn wij overgestapt naar een andere leverancier en iets meer dan een maand geleden is de webshop van GKV geopend. Zoals wij al eerder hadden vermeld is er bij deze leverancier een lange levertijd. Dit komt omdat de kleding speciaal voor ons op bestelling wordt gemaakt in het buitenland. Er zijn inmiddels een aantal orders gedaan door leden, maar minder dan we hadden verwacht.

Bij het inkopen geldt er voor ons als vereniging een minimale bestelhoeveelheid. Op dit moment is er nog niet genoeg besteld om aan het minimale aantal te voldoen. Als we wachten met bestellen tot het minimale bestelhoeveelheid is bereikt, wordt de levertijd nog langer. De levertijd zouden we kunnen verkleinen door het aanleggen van een voorraad. Echter hebben we als bestuur afgesproken om niet actief een voorraad aan te gaan leggen.

Bestelrondes

We gaan op een aantal vaste momenten in het jaar kleding inkopen bij de leverancier. Alle kleding die voor deze datum is besteld, wordt dan ingekocht. Omdat er op dit moment een aantal leden zitten te wachten op de bestelde kleding willen we niet te lang wachten met de eerstvolgende bestelling. 

Bestel voor 30 november a.s.

Op 30 november willen we weer gaan inkopen. Heb je nog geen wedstrijdshirt, broekje of rokje besteld? Bestel deze dan vóór 30 november in de webshop. 

Kledingbeleid

Om te zorgen dat alle leden weten waar ze aan toe zijn als het om kleding gaat, willen we als bestuur voor het einde van het jaar met een kledingbeleid komen. Hierin wordt ook nagedacht over het terugkopen van kleding om deze als tweedehands aan te bieden in de webshop. 

Op of vóór 16 oktober besteld?

Heb je op 16 oktober of eerder een shirt besteld? Deze shirts worden verwacht op 6 december a.s.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën

Grote Clubactie

96 Loten

416 Loten

230,40

€ 1 000,00