Nieuws

Wibout gestopt als jeugdsportcoördinator

Wibout van der Weide is per 1 april jl. gestopt als Jeugdsportcoördinator bij Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag (SWSDH). Eind februari heeft Wibout het bestuur hiervan op de hoogte gebracht.

donderdag, 11 april 2019

Wibout wil de komende tijd meer investeren in eigen projecten, dus mogelijk zien we Wibout in de toekomst in een andere rol bij evenementen. De afgelopen jaren is Wibout onderdeel geworden van GKV. Binnen GKV was voormalig voorzitter Steven Bos formeel zijn leidinggevende. In samenspraak met Steven is Wibout o.a. bezig geweest met ledenwerving, vrijwilligerscoördinatie en het vormgeven van een technische beleid. Onderdeel van dit technisch beleid waren o.a. de Pleziertools en de trainersbijeenkomsten. Onlangs nog heeft Wibout GKV kennis laten maken met het 7-plekken-principe. Wibout fungeerde als de schakel tussen de gemeente en de vereniging en heeft namens GKV verbinding gezocht met de basisscholen in de buurt.

SWSDH heeft een vacature uitgezet voor een nieuwe jeugdsportcoördinator. Binnenkort zijn de sollicitatiegesprekken en het ziet er naar uit dat we op korte termijn een nieuwe jeugdsportcoördinator hebben.

Inmiddels hebben Wibout en het bestuur elkaar de hand geschud en heeft de overdracht plaatsgevonden. We zullen Wibout zo nu en dan persoonlijk uitnodigen voor evenementen en activiteiten en wensen hem voor nu veel succes met zijn nieuwe carrière.

Categorieën