Nieuws

Welkom Suzanne!

Bestuur

Per 1 mei heeft GKV een nieuwe jeugdsportcoördinator! Sommige leden hebben haar misschien al even gezien, maar vanaf deze week zullen jullie haar veel vaker tegenkomen. Hieronder stelt ze zich even aan u voor:

Hoi allemaal!

Ik ben Suzanne Böhmers en ik ben de nieuwe jeugdsportcoördinator bij GKV. Zelf ben ik een korfballer in hart en nieren. Als klein meisje kwam ik al bij HKV/Ons Eibernest en ben dan ook zodra ik kon, begonnen bij de Welpen (tegenwoordig de Kangoeroe’s). Na de jeugd heb ik daar een aantal jaar in de selectie mogen spelen. 2 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar DES in Delft en ik speel sindsdien daar in de selectie. Op mijn 15e ben ik begonnen met training geven aan een F-team, maar ondertussen heb ik de meeste ervaring met de C-leeftijd. Later ben ik ook andere taken gaan uitvoeren. Inmiddels heb ik ook veel ervaring met het organiseren van activiteiten en kampen, ben ik voorzitter van de Ledenwerfcommissie en help ik mee bij het ontwikkelen van een nieuw jeugdplan.

Korfbal is natuurlijk niet het enige in mijn leven. Ik heb de opleiding Bewegingswetenschappen gevolgd met de specialisatie psychomotorische therapie. Waardoor ik veel kennis heb van het menselijk lichaam, maar ook van psychische problemen. Mocht je als trainer ergens tegenaan lopen (er zit iemand in je ploeg die niet goed loopt of met bijvoorbeeld ADHD) en je weet niet goed hoe je hiermee om moet gaan, vraag me dan gerust om advies!

Ik hoop mijn kennis en ervaring over te brengen zodat GKV sterker wordt. Omdat het seizoen op zijn einde loopt zal ik de komende periode vooral aanwezig zijn om kennis te maken met de mensen op de club en om nieuwe ideeën op te doen voor het nieuwe seizoen. Mocht je vragen of ideeën hebben, laat het dan weten als ik op de club ben of via de mail! Het is namelijk belangrijk dat ik ondersteun op de vlakken die voor de club belangrijk zijn. Ik heb heel veel zin in mijn tijd bij GKV en hoop dat we samen mooie dingen kunnen bereiken!

Tot op de club!

Suzanne
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)