Weer een verloren competitieseizoen

Op dinsdag 20 april was er weer een persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge. Dit maal was de boodschap van beide heren, ondanks de nog steeds hoge coronacijfers, een stuk optimistischer. Vanaf woensdag 28 april gaat ons land langzaam aan weer open.

De versoepelingen voor de sport laten echter nog wel een aantal weken op zich wachten. De eerste voorzichtige stappen zijn op z’n vroegst pas op 11 mei. Pas begin juli zouden er volgens de KNKV-routekaart weer wedstrijden buiten de eigen vereniging gespeeld mogen worden.

Gezien deze vooruitzichten heeft het Bondsbestuur besloten om de lopende veldcompetitie 2020/2021 niet meer op te pakken.

In de competitie is dus uiteindelijk alleen maar tot half oktober gekorfbald. Hopelijk kunnen we na de zomer weer echt competitie gaan spelen. Voor alle ploegen, dus ook die van GKV, geldt dat in het komende nieuwe seizoen gespeeld wordt op het niveau waarin deze dit jaar op het veld en in de zaal waren ingedeeld.

We blijven gelukkig binnen onze club nog wel buiten sporten. Misschien dat er op een later moment wel tegen teams uit de buurt een oefenpotje gespeeld kan worden. We houden jullie uiteraard op de hoogte.    

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 20:30
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Binnenkort

Categorieën