Vol goede moed

De vakantie is helaas weer voorbij. De scholen zijn ook weer begonnen.  Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne tijd, ondanks de coronabeperkingen en het matige zomerweer, althans in ons eigen land.

Geschreven door Ralph von Franquemont op maandag, 30 augustus 2021

Bij GKV komt alles ook weer langzaam op gang. De TC heeft in een paar berichten aangegeven wanneer er vanaf woensdag 1 september weer door wie getraind wordt, en wanneer de oefenwedstrijden zijn. De competitie gaat op 11 september van start. Laten we hopen dat we dit seizoen eindelijk weer een ongestoorde competitie op het veld en in de zaal kunnen meemaken.

Eind juni zijn de coronaregels behoorlijk versoepeld. Bijna alles mag dus weer, maar er moet nog steeds rekening worden gehouden met onderstaande regels.

Voor iedereen geldt:

  • denk aan de algemeen geldende hygiëneregels (handen wassen, geen handen schudden etc.);
  • bij klachten: blijf thuis en laat je testen;
  • er vindt (bijv. mondeling) een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de sportactiviteit;
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen;
  • tijdens het sporten zijn er voor alle leeftijden geen beperkingen qua onderlinge afstand;
  • publiek is weer welkom, maar daarbij moeten personen van 18 jaar en ouder onderling wel 1½ meter afstand aanhouden. Volwassenen moeten ook 1½ meter afstand houden t.o.v. kinderen van 13 jaar en ouder, tenzij deze tot het zelfde huishouden behoren. Er zijn geen beperkingen voor kinderen van 17 jaar en jonger onderling;
  • bij autovervoer naar/van wedstrijd dragen personen van 13 jaar en ouder, die niet tot het zelfde huishouden behoren, een mondkapje.  

 

Voor alle teams en trainingsgroepen geldt:

  • er mogen onderlinge wedstrijden tussen de verschillende teams gespeeld worden;
  • competities en wedstrijden tegen andere verenigingen zijn weer toegestaan.

 

Regels voor de kantine en het terras:

  • geen maximale openingstijd;
  • verplichte vaste zitplaats, zowel op terras als in kantine (tafels en aan de bar);
  • geen limiet aan personen, maar wel 1 ½ meter afstand aanhouden in kantine en op terras;
  • reserveren, placeren, gezondheidscheck en verzoek tot registreren zijn verplicht;
  • er mogen weer feesten worden georganiseerd.

Eigenlijk is dus indien er niet gesport wordt de 1 ½ meter voor volwassenen de enige beperking. Laten we proberen ons zoveel mogelijk bovenstaande regels aan te houden, en elkaar waar nodig daar ook nog aan te herinneren. Wij gaan er vanuit dat iedereen, net als de laatste tijd het geval is, zijn eigen verantwoordelijkheid pakt, en gaan dus geen coronacoördinator aanstellen.
We hebben er veel zin in, en zijn vol goede moed. Met een hoge vaccinatiegraad – hopelijk ook bij GKV! – kunnen we als we ons aan de regels houden hopelijk voorkomen dat de deltavariant toeslaat. Het zou mooi zijn als we eindelijk weer eens een normaal sportjaar krijgen met leuke wedstrijden en veel gezelligheid op het veld. En natuurlijk ook de jubileumactiviteiten!  

Tot ziens allemaal op het veld.  

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 92 dagen

Categorieën