In memoriam Rian Eijgenraam

In de vroege avond van maandag 11 juli is oud GKV-lid Rian Eijgenraam overleden.

Geschreven door Ralph von Franquemont op zaterdag, 23 juli 2022

Rian werd als tiener in de zeventiger jaren lid van GKV. Al snel maakte ze deel uit van een groep leeftijdsgenoten. En zoals dat vaker gaat in de korfbalwereld ontstonden er in deze vriendengroep relaties, en werd het een nog steeds bestaande hechte vriendengroep.
Hoewel de oorspronkelijke groep in de loop van de jaren in samenstelling en omvang wijzigde, bleef de harde kern echter bestaan. De groep – Team 50+ genaamd - heeft veertig jaar lief en leed met elkaar gedeeld, en ziet elkaar nog veel.
De meeste mensen hebben geen formele band meer met onze vereniging. Het jubileumfeest van 3 juli was wel een mooie gelegenheid om elkaar weer eens op ons veld te treffen, en onder het genot van een hapje en drankje te zien en spreken. 

In november 2018 werd de rust en gezelligheid echter wreed verstoord. Rian bleek namelijk ongeneeslijk ziek te zijn. Bij haar was longkanker gediagnosticeerd en de vooruitzichten waren slecht. Dankzij verschillende soorten behandelingen en haar sterke overlevingsdrang kon ze haar leven met haar man, familie en vrienden gelukkig echter nog een aantal jaren voortzetten. Ook na dit vreselijke nieuws bleef Rian zoals we haar altijd gekend hebben: een vriendelijke, heel open persoon, die oprecht geïnteresseerd was in het wel en wee van anderen, en zichzelf vaak wegcijferde.
Begin dit jaar kreeg Rian het fatale bericht dat ze was uitbehandeld. Haar leven met beperkingen werd daarmee nog zwaarder. De laatste maanden ging het hoe langer hoe slechter. Uiteindelijk is ze op 11 juli, na een moedige strijd van drie jaar en acht maanden overleden; ze werd slechts 60 jaar oud. Met haar overlijden valt er een groot gat in de GKV-vriendengroep.

De herinneringsbijeenkomst vond onder grote belangstelling op 18 juli plaats.

Het bestuur van GKV wenst Rian’s man Marc, de families Eijgenraam en Ong, alsmede alle vrienden en bekenden veel sterkte met dit grote verlies.      

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag 10:15 - 21:57
Zondag Gesloten

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

€ 0,00

€ 100.000,00
Green Oil