Beste wensen allemaal!!!

Namens het bestuur wil ik alle leden, ouders van leden, oud-leden en anderen die GKV een warm hart toedragen een mooi, gezond en voorspoedig 2022 wensen. Laten we hopen dat het een beter jaar wordt dan het voorbije 2021. Daar zijn we allemaal wel aan toe, met de nog steeds hinderlijk aanwezige corona-pandemie.

Geschreven door Ralph von Franquemont op dinsdag, 11 januari 2022

De nieuwe Omicron-variant heeft een grote invloed op onze maatschappij. We hebben daar als sportwereld ook veel last van. Al een hele tijd zijn de sporthallen niet meer toegankelijk. De trainingen en de competitie zijn een paar maanden geleden stilgelegd. Hoe lang dat gaat duren is niet duidelijk. Komende week is er weer een persco. Hopelijk kunnen de ‘nieuwe’ premier Rutte en minister Kuipers van VWS ons dan wat meer duidelijkheid, en hopelijk ook perspectief, geven voor de volgende maanden.
Tot dat moment zitten we nog in een lockdown. Dat heeft helaas ook tot gevolg dat de traditionele GKV-nieuwjaarsbijeenkomst niet kon doorgaat. Dat zal geen verrassing zijn; ik had dat een maand geleden op de GKV-verjaardag ook al aangekondigd. Dus helaas waren er geen oliebollen etc. op 9 januari 2022 aan de Bezuidenhoutseweg. 
We zitten nu midden in ons jubileumjaar 2021/2022. Daar hebben we helaas nog onvoldoende feestactiviteiten aan kunnen koppelen. Gelukkig hebben we nog een maand of zes te gaan om er wat moois van te maken. Hou daarvoor onze site in de gaten.
Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer zien in de zaal of op het veld. Blijf tot die tijd allemaal gezond, en let een beetje op elkaar.  

    

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Binnenkort

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 93 dagen

Categorieën