Nieuws

Update! Iedereen mag weer trainen

Iedereen mag weer het veld op!

Na een geslaagde eerste trainingsdag afgelopen vrijdag voor de jeugd, hebben we na een hoop gepuzzel een nieuw trainingsschema kunnen maken. Vanaf 11 mei mag namelijk ook weer de 19+ groep gaan trainen. Door de maatregelen kunnen we helaas niet allemaal op onze vaste trainingsdagen trainen, maar we hopen dat we met een vaste dag (woensdag of vrijdag) en een alternatieve dag toch iedereen tevreden kunnen houden.

We beseffen dat dit voor sommige trainers/spelers een hoop van hen vraagt. Er wordt dan ook uitvoerig met desbetreffende spelers/trainers contact gezocht, zodat het korfballen en training geven voor iedereen nog steeds met plezier kan worden gedaan. We doen het met elkaar!

Let op, dit schema geldt, zolang er maatregelen zijn i.v.m. Covid-19. De vaste trainingsdagen in een normale situatie blijven voor GKV de woensdag en vrijdag.

Nog even wat belangrijke punten op een rijtje (er zijn ook enkele wijzigingen aangebracht in het protocol van de KNKV):

- Het sportterrein is alleen toegankelijk voor de jeugdige sporters die deelnemen aan de training van dat tijdsblok en hun trainers. Er zijn geen ouders / toeschouwers toegestaan op het terrein. Kinderen ophalen / afzetten gebeurd aan de Bezuidenhoutseweg (straatkant). Kletsen met een andere ouder of blijven hangen is niet toegestaan.
- Je mag geen Covid (achtige)-verschijnselen (in familie) hebben; kind bij neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts van kind of huisgenoot thuis houden en dus niet laten trainen
- Je mag niet eerder dan 10 minuten voorafgaand aan de training aanwezig zijn en na de training moet je direct het terrein verlaten.
- Kleedkamers, kantine en klim- en speeltoestellen zijn gesloten.
- Zelf een gevulde bidon meenemen (en mogen niet worden gedeeld) en al omgekleed (in je sportkleding) naar de training komen.
- Thuis nog even naar het toilet. Er mag namelijk geen gebruik worden gemaakt van het sanitair.
- Alle trainers houden 1,5 afstand van elkaar en de kinderen.
- Kinderen / senioren vanaf 13 jaar houden onderling 1,5 meter afstand van elkaar (er mogen dus ook geen wedstrijdjes gespeeld worden). (er hoeft niet meer met een vast koppel/materiaal getraind te worden)
- Bij aankomst en vertrek is het verplicht om je handen te desinfecteren (desinfecterende handgel is aanwezig). Ook de materialen worden voor en na iedere training gedesinfecteerd.
- Er is een route aangegeven op het terrein. Deze moet worden aangehouden (met pijlen aangegeven).
- Per training is er een coördinator aanwezig (deze draagt een hesje) die toeziet op alle maatregelen.
- Plezier hebben, we mogen weer korfballen!!

Voor het volledige protocol:

Beleid n.a.v. Covid-19 maatregelen GKV Den Haag

 

Tot snel!

Het bestuur

Openingstijden

Wegens corona zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën