Nieuws

Uitnodiging ALV, Nieuwjaarsreceptie, Club van 50 borrel en meer

Bestuur

Beste GKV-ers, ouders van GKV-ers en supporters van GKV,
Het is alweer bijna 1 jaar geleden dat we samen hebben nagedacht over onze vereniging, de Algemene Leden Vergadering. Tijdens de vorige ALV hebben we ons 95 jarig bestaan gevierd, teruggeblikt op een half seizoen op kunstgras en gestemd over de plannen op GKV. 

Ook bracht de Besturen met een Visie werkgroep haar advies uit om GKV naar de volgende 100 jaar te brengen met de droom "365 dagen sport op het Koninklijke GKV".

 

Het bestuur wil u/jou graag uitnodigen op zondag 7 januari 2018 vanaf 15.00u (inloop) om een toast te brengen op onze vereniging. Tijdens de ALV zullen we een terugblik doen op het functioneren van de club het afgelopen jaar én natuurlijk een blik vooruit doen. Ook is de ALV het moment om samen plannen te maken, prioriteiten te wijzigen en na te denken over hoe we onze clubidentiteit en spelplezier kunnen bewaken en vergroten. 

 

De komende week zullen bestuur en commissies hun jaarstukken publiceren en zal het bestuur de agenda, vorige notulen en het programma bekend maken. In iedergeval zal de inloop zijn vanaf 15.00u, direct aansluitend aan de AC activiteiten en zal er vanaf 16.00u een borrel zijn waarbij we met onze leden en club van 50 sponsoren toastend het nieuwe jaar in gaan.

 

Het Bestuur

 

PS. Heeft u dit filmpje al gezien waarin flink wat GKV-ers in beeld zijn? Genieten! https://www.youtube.com/watch?v=6s18XZH1A5A