1 mei komt dichterbij

Maart roert zijn staart en 1 mei komt dichterbij. Nu het veldseizoen weer begint én we eindelijk geen beperkingen meer ondervinden door corona, gaan we natuurlijk met z'n allen weer alle zeilen bijzetten om GKV te laten bloeien! Maar we vinden het wel zo netjes om jullie eraan te herinneren dat kosteloos opzeggen kan tot 1 mei a.s. 

vrijdag, 22 april 2022

 

We hopen natuurlijk dat dit bericht voor jullie allemaal niet van belang is. Voor het eerst sinds jaren zit onze postvak niet vol met opzeggingen, maar juist met berichten van potentiële leden. Omdat we in het verleden hebben meegemaakt dat er toch onduidelijkheid was, hieronder even de regels m.b.t. opzeggen.

 

Het contributiejaar 2022-2023 begint op 1 juli 2022. Opzeggen kan tot 1 mei. Je blijft dan lid tot 30 juni 2022.  

 

Wil je na 1 mei opzeggen?

Dan dien je nog wel de (resterende) contributie te betalen. Je word dan uitgeschreven per 30 juni 2023 en tot die tijd mag je dus ook blijven trainen. 

 

Rond de competitie netjes af

Het is voor spelers altijd jammer als een teamlid het team verlaat. Het wordt wel extra vervelend als dit tijdens een competitie gebeurt en er vervanging geregeld moet worden. We rekenen er ook op dat onze leden hun team niet in de steek laten voor het einde van de competitie. Dus ook degene die voor 1 mei opzeggen kunnen gewoon mee blijven spelen tot en met de laatste wedstrijden op 18 juni a.s.

 

Wil je wel betrokken blijven bij je club?

Word dan Vriend van GKV. Voor een bedrag van €50 per jaar ontvang je onze digitale clubkrant, sponsor je de club en ontvang je uitnodigingen voor exclusieve clubactiviteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over de Vrienden van GKV.

 

Bij twijfel, ga in gesprek

Wil je wel graag lid blijven van GKV, maar zijn er omstandigheden waardoor je twijfelt of je je lidmaatschap op moet zeggen? Ga hier dan a.u.b. over in gesprek met één van de bestuursleden. Zij kunnen je meer vertellen over eventuele regelingen etc.

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 09:45 - 12:15
Zondag Gesloten

Categorieën

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

0,00

€ 100 000,00