Nieuws

Protocol trainingen gewijzigd per 1 juni 12:00 uur

Beste allemaal,

Vanuit de NOC*NSF en KNKV zijn de coronamaatregelen verder versoepeld. Dit betekent dat het protocol dat op 9 mei voor het laatst is gewijzigd, zal worden aangepast. 

 

Dit zijn de wijzigingen t.o.v. het eerdere protocol:

- Voor de jeugd 13 t/m 18 jaar is de 1,5 meter-maatregel opgeheven. Onderlinge partijtjes zijn nu dus ook toegestaan. Het opheffen van deze beperking van 13 t/m 18 jaar geldt alleen voor trainen en niet voor andere activiteiten zoals desinfecteren. Daar blijft 1,5 meter afstand voor hen verplicht.

- Voor alle jeugd t/m 18 jaar is het aantal spelers per speelveld van 40x20 meter verruimd; er mogen nu maximaal 24 spelers trainen op een speelveld.

- Voor de 19+ groep blijft de 1,5 meter regel bestaan, er zijn dus nog geen partijtjes toegestaan. Wel is er een wijziging bij het aantal spelers per speelveld: het maximum is nog steeds 16, maar de limiet van 8 per speelhelft geldt niet meer.

De overige regels uit het protocol van 9 mei, blijven ongewijzigd. De kantine moet voorlopig gesloten blijven, ook voor vergaderingen. Ook het veld mag nog steeds alleen maar gebruikt worden voor sportactiviteiten en geen recreatie. Hopelijk is de kantine vanaf 1 juli weer toegankelijk. 

 

Veel sportplezier en stay safe!

 

Het bestuur

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën