Hoera, het seizoen 2020/2021 is afgelopen. Leve 2021/2022.

Begin juli is altijd de wisseling tussen beide competitie-seizoenen. Daarom is dat ook het moment om achteruit, maar vooral veel vooruit te kijken.

Geschreven door Ralph von Franquemont op donderdag, 15 juli 2021

Eerst een terugblik. Het afgelopen seizoen 20/21 werd weer behoorlijk gedomineerd door het coronavirus. De veldcompetitie startte begin september, maar moest helaas in de tweede helft van oktober weer worden afgebroken. Spelen in de zaal was er daarna niet meer bij. Ook het tweede deel van het veld mocht in april niet meer worden opgepakt. Wel kon er met allerlei beperkingen weer op het veld getraind worden. En in juni werd er gelukkig door de bond een korte competitie voor de jeugd georganiseerd, die door onze A1 als kampioen succesvol werd afgesloten. A1, gefeliciteerd met het kampioenschap!        

Daarnaast was er afgelopen weekend nog een gezellige en geslaagde spelletjesmiddag met aansluitend een BBQ, beide georganiseerd door de AC. Ter afsluiting van het seizoen staat er dit weekend voor de jeugd nog het traditionele GKV-kamp gepland.  

En daarmee kunnen we het seizoen 20/21 langzaam aan vaarwel zeggen.

Op naar het volgende seizoen, waarin we hopelijk, ondanks de corona-tegenvallers van de afgelopen dagen, weer een volledig veld- en zaalseizoen mogen spelen.

Het bestuur is blij dat veel GKV-ers er voor gekozen hebben om ook volgend jaar lid te blijven. Daarnaast zijn we verheugd ook weer een aantal ‘oud’-leden te mogen verwelkomen, die met name de senioren gaan versterken. Als dank voor deze steun en ter compensatie van de verloren twee seizoenen zijn we van plan, indien de ALV daarmee instemt, om dit jaar met een gereduceerde contributie te gaan werken. Onze penningmeester heeft daar een paar maanden geleden al een stukje over geschreven. 

Het nieuwe jaar is voor GKV van historisch belang. Op 6 december bestaan we zoals bekend namelijk honderd jaar. Een jubileum waar we erg trots op mogen zijn, en dat we dan ook op gepaste wijze met een aantal evenementen zullen gaan vieren. De start van het jubileumjaar is zaterdag 11 september. Dat is overigens ook de start van de nieuwe veldcompetitie.  Houd voor het exacte programma de site in de gaten. Als je het leuk vindt om mee te denken over (de opening van) het jubileumjaar, dan horen wij dit graag. Alle goede ideeen (voor bijvoorbeeld activiteiten) zijn zeer welkom!

Maar dan zijn we alweer een kleine twee maanden verder. Eerst is het tijd voor een welverdiende vakantie. Het bestuur wenst iedereen fijne, zonnige en vooral gezonde dagen toe. We zien elkaar graag rond 1 september weer op het veld.

 

Het bestuur

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:00 - 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Binnenkort

12   jun
07   jul

Vrienden van GKV

18 Donateurs

20 Donateurs

€ 900,00

€ 1.000,00

Deze actie loopt nog 71 dagen

Categorieën