Hoera, de vlag kan weer uit. GKV is trots op jullie!

Jullie hebben ze vast wel gezien, de rood-wit-blauwe en de oranje vlaggetjes, die je nu in sommige straten ziet hangen. En dat allemaal voor Euro 2020, het EK waar onze jongens eindelijk weer aan mee mogen doen. We hebben er inderdaad lang op moeten wachten. Alle reden dus om de vlag uit te hangen. Hopelijk gaat dat nog een aantal weken duren!?!

Sinds een paar dagen zie je echter ook hier en daar een vlag met daaraan een schooltas. Dat is dan van een blije leerling, die gehoord heeft dat hij/zij het eindexamen gehaald heeft.

Een diploma halen is altijd al een mooie prestatie geweest, iets om trots op te zijn. Dat is zeker in deze vreemde coronatijden. Want ook de eindexamenleerlingen hebben veel minder tijd op hun school kunnen doorbrengen dan eigenlijk voor hun opleiding zou moeten. Je docenten en klasgenoten op je computerscherm zien word je ook wel een keer zat. En dan al die leuke dingen op school, die ook dit jaar helaas niet door mochten gaan. En dan toch nog je diploma halen, daar mag je dus best wel heel erg trots op zijn.

Dat geldt dus ook voor de GKV-ers die een paar dagen geleden te horen hebben gekregen dat ze geslaagd zijn. En dat zijn dan onze kanjers: Manou, Michelle, Remy en Vera. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. GKV is heel erg trots op jullie. Geniet maar van een mooie warme zomervakantie. Daarna zien we jullie natuurlijk graag terug op de Bezuidenhoutseweg.

Voor degene bij wie het nog even spannend is en een herkansing hebben, we hebben de volste vertrouwen in jullie. Zet hem op! We hopen snel jullie naam ook aan dit bericht te kunnen toevoegen.

 

Het bestuur

Openingstijden

Wij zijn met vakantie!

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Categorieën