Hoera, de vakantie is voorbij……

De scholen zijn een paar weken geleden weer begonnen. Daarmee is een eind gekomen aan zes lange zonnige vakantieweken.

Het gewone leven is dus weer begonnen. De kinderen gaan weer naar school en de ouders moeten weer aan de slag op hun werkplek.

Ook op GKV is alles een paar weken geleden weer gestart. Er wordt weer volop getraind en er zijn oefenwedstrijden. En iedereen is blij elkaar weer te zien, niet alleen de spelers maar ook de ouders/verzorgers heb ik de afgelopen week op het veld gemerkt.

Al deze sportieve activiteiten zijn er op gericht om klaar te zijn voor de nieuwe competitie 22/23. Die gaat komende zaterdag van start. Dan kan iedereen weer op ons veld genieten van de prestaties van de fanatieke GKV-ers. We rekenen er op dat het elke zaterdag weer ouderwets gezellig wordt op de Bezuidenhoutseweg.

Komende zaterdag is er al het nodige te zien. De D1 start om 11.30 uur. Daarna komt om 12.30 uur de A1 op het veld. En uiteraard trainen onze jongste leden, de Kangoeroes ook nog.

’s Middags spelen de selectieteams, om 14.00 uur het 2e en om 15.30 het 1e.

Ook de F1, de C1 en GKV 3 moeten spelen, maar dat zijn uitwedstrijden. En voor de Fjes wordt dat dan heel bijzonder, want het is hun eerste echte competitiewedstrijd.

We wensen alle teams veel succes zaterdag, en uiteraard geldt dat ook de voor komende weekenden. En laten we allemaal duimen voor een mooie ongestoorde coronavrije competitie met veel publiek langs de lijn.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag 10:15 - 21:57
Zondag Gesloten

Nieuw clubhuis

0 Stenen

2000 Stenen

€ 0,00

€ 100.000,00
Green Oil