Nieuws

Bezoek GKV virtueel in 360 graden!

Bestuur

Het seizoen 2017-2018 is begonnen en ook dit jaar wil het bestuur samen met haar leden er weer een slimmer, gezelliger en mooier GKV van maken. Want Gymnasiasten Korfbal Vereniging is de slimste korfbalclub van Nederland en dat willen we graag laten zien door 10 kleine en grote vernieuwingen dit seizoen. 

De allereerste : De GKV 360 graden Virtual Reality (VR) Tour.

 

Eerst een stukje achtergrond want dit is een flink project geweest. De afgelopen zomer is bestuur en TC druk bezig geweest met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De luwte is een perfect moment om terug te kijken, rond te kijken en leren van anderen én daarna plannen maken voor de toekomst. Zo is uwe voorzitter samen voorzitter TC Nick de Boer naar het Haagse Sportcongres geweest, de opening van het nieuwe Haagse Topsportcentrum (een bezoekje waard!). Daar kregen we een cursus Welkom op de Club van Kyra en Etienne (Start2Create). Zij prediken dat clubs meer aandacht aan de clubbeleving vanuit lid oogpunt moeten geven. We zijn naar huis gegaan met waardevolle lessen : Nick is bezig een welkom op GKV bord bij de entrée te regelen, gaat interviews afnemen met nieuwe leden (de eerste 3 staan online op de website) en nummer 3: Welkom op de club virtueel!

 

Samen met Virtual Reality start-up Vensterworks en Erik van Leeuwen (webmaster) heeft GKV een tour gemaakt. Deze tour vertelt het verhaal van GKV, een club met bijna 100 jaar historie. De tour is te bekijken met je telefoon in een 3D bril (zoals een E2,- Google Cardboard) zodat je de club echt kan beleven, alsof je er bent.

 

Klik hier om naar de 360 tour te gaan!

 

Graag hoort het bestuur wat je er van vind! Spreek Kees, Patty, Marleen, Wieteke, Bastiaan of Steven aan want dat vinden we altijd fijn. Kijk uit naar de volgende vernieuwing, een tip van de sluier : Ook deze vernieuwing is uniek in de korfbalwereld en alle jeugdleden en trainercoaches gaan er betere korfballers van worden.  Volgende week is de lancering!

 

Totophetveld!

 

Praeses Bos