Nieuws

Bedankt en welkom vrijwilligers Barcommissie / Accommodatiecommissie

Beste allemaal,

Helaas heeft Jamilla laten weten dat zij stopt met het doen van de vers inkopen van de bar. Helaas stopt haar dochter met korfbal, waardoor zij ook haar taak als vrijwilliger heeft beeindigd. Jamilla zorgde er elke zaterdag voor dat er verse broodjes, tosti's etc. waren op de wedstrijddagen. Jamilla, heel erg bedankt voor al je inzet! Hopelijk zien we je snel nog eens terug op GKV!

Gelukkig hebben we nieuwe vrijwilligers gevonden die de versinkopen op zich willen nemen. Hille en Jort zullen vanaf aankomend weekend aan de slag gaan en weer zorgen voor heerlijke verse producten. Fijn dat jullie je hebben aangemeld, toppers!

 

Voor Coronatijd heeft Arjen de verhuur van GKV op zich genomen. Hij is helaas gestopt. Arjen, bedankt voor al je inzet! De verhuur van GKV blijft altijd erg belangrijk, het was dan ook erg prettig dat je je hiervoor wilde inzetten. Gelukkig hebben we een nieuwe vrijwilliger gevonden die zich hier voor wil inzetten. Claudia, superfijn dat je deze taak op je wil nemen!

 

Een aantal vrijwilligers die dus stoppen, maar gelukkig ook weer nieuwe vrijwilligers die zich hebben aangemeld. GKV kan niet zonder vrijwilligers en namens het bestuur zeggen we dan ook bedankt! Ook vrijwilliger worden? Het zou fijn zijn als we de enthousiaste groep vrijwilligers die we nu hebben, kunnen uitbreiden. Daarom ook hierbij een dringende oproep aan ouders, ooms, tantes, opa's en/of oma's die onze club van vrijwilligers willen komen versterken. Vind je het bijvoorbeeld leuk om te klussen? Bij GKV is er altijd iets te doen! Meld je aan! Voor meer info / vragen, kun je mailen naar: gezondheid-veiligheid@gkvdenhaag.nl of neem contact op met een van de commissies.

Met vriendelijke groet,

Iris (namens het bestuur)

 

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Categorieën