Van De Week

Week 22: GKV D1

Afgelopen zaterdag was GKV D1 Team van de Week. De dag begon met een wedstrijd tegen Dijkvogels D3. Helaas werd deze wedstrijd met 1-7 verloren, maar dat had het team enigszins zien aankomen. De laatste wedstrijd tegen dit team werd verloren met een stand van 15-3. De kinderen hebben geknokt, maar het wilde niet lukken. “Ze waren gewoon te sterk”, aldus Janis. Uiteindelijk belande GKV D1 op de 3e plaats.

Om 15.00 uur werd het team gehuldigd en kregen ze een mooie medaille uitgereikt van Steven Bos. Tessa en Wibout (jeugdsportcoördinator/trainer) konden hierbij helaas niet aanwezig zijn, zij zullen de medaille op een ander moment overhandigd krijgen.

Direct na de huldiging mochten de pupillen meelopen met het eerste. De kinderen hebben van tevoren zelf gekozen met wie ze op wilde lopen. Sommigen waren uiteraard een beetje verlegen toen ze voor het publiek stonden, maar de enthousiasme was goed zichtbaar.

Na de opening sloten de pupillen zich snel aan bij de supporters. Vanachter de hekken moedigde zij GKV 1 aan en dit was niet voor niets. Om 16.30 uur werd de wedstrijd van het eerste afgesloten met een stand van 22-18 en sprongen de pupillen het veld op om hun blijdschap aan iedereen te laten zien!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 19:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:30 - 20:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Grote Clubactie

0 Loten

/435 Loten

0,00

/ € 1 000,00

Deze actie loopt nog 32 dagen