VrouwFit

VrouwFit

Sporten en bewegen is voor iedereen goed, maar niet iedereen ziet het zitten om dit alleen te doen of in een sportschool. Speciaal voor vrouwen heeft GKV sindskort VrouwFit. Tijdens VrouwFit wordt aandacht besteed aan de conditie en spierkracht. Ook kan tijdens de training gebruik gemaakt worden van onze splinternieuwe Calisthenics-toestel.

Het programma biedt naast spierversterkende oefeningen, diverse bal- en tikspellen. Ieder kan op zijn eigen niveau de oefeningen doen, voor soepele spieren en gewrichten of een betere coördinatie, conditie en balans. Na afloop van de training praten we gezellig nog wat na met een kopje koffie of kopje thee.

VrouwFit wordt aangeboden op donderdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur op ons sportterrein aan de Bezuidenhoutseweg. Voor € 60 per jaar kunt u lid worden van onze VrouwFit-club en kunt u wekelijks meetrainen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een keertje sfeer komen proeven? U kunt GRATIS een keer meetrainen. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden, u kunt gewoon langskomen.

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 19:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:30 - 20:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Nieuwste taken

Geen taken gevonden

Grote Clubactie

0 Loten

/435 Loten

0,00

/ € 1 000,00

Deze actie is afgelopen