VrouwFit

VrouwFit

Sporten en bewegen is voor iedereen goed, maar niet iedereen ziet het zitten om dit alleen te doen of in een sportschool. Speciaal voor vrouwen heeft GKV sindskort VrouwFit. Tijdens VrouwFit wordt aandacht besteed aan de conditie en spierkracht. Ook kan tijdens de training gebruik gemaakt worden van onze splinternieuwe Calisthenics-toestel.

Het programma biedt naast spierversterkende oefeningen, diverse bal- en tikspellen. Ieder kan op zijn eigen niveau de oefeningen doen, voor soepele spieren en gewrichten of een betere coördinatie, conditie en balans. Na afloop van de training praten we gezellig nog wat na met een kopje koffie of kopje thee.

VrouwFit wordt aangeboden op donderdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur op ons sportterrein aan de Bezuidenhoutseweg. Voor € 60 per jaar kunt u lid worden van onze VrouwFit-club en kunt u wekelijks meetrainen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een keertje sfeer komen proeven? U kunt GRATIS een keer meetrainen. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden, u kunt gewoon langskomen.

Openingstijden

Momenteel is het zaalseizoen. De trainingen en wedstrijden vinden plaats in Sporthal Overbosch.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 17:30 - 21:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Club van 50

17 Leden

/20 Leden

925,00

/ € 1 000,00

Deze actie loopt nog 92 dagen

Jubileum

1 Donaties

10,00