De Kangoeroeklup

De Kangoeroeklup

De Kangoeroeklup is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Kangoeroes kunnen wekelijks kiezen uit één of meerdere activiteiten. Onder begeleiding gaan ze aan de slag om allemaal verschillende vaardigheden te leren en vooral....vriendjes en vriendinnetjes te maken!

Bovenal gaat het bij de Kangoeroeklup om plezier! Bij GKV staat plezier centraal en is ons doel om ervoor te zorgen dat uw kind een hele leuke tijd heeft bij onze vereniging. Met plezier als basis streven wij ernaar om een veilige omgeving te creëren waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Kangoeroeklup - Lekker bewegen Woensdags van 16.00 tot 17.00 uur

Wil jij later misschien een échte korfballer worden of hou je gewoon van (bal)spelletjes? De Kangoeroes leren gooien, vangen en mikken op de korf. Bij deze Kangoeroeklup gaat het echter om meer dan alleen korfbal. Er zijn samenwerkspelletjes, tikspelletjes en nog veel meer spelletjes om de kinderen allemaal essentiële vaardigheden aan te leren. Zo leren ze onder meer omgaan met winst en verlies en het samenwerking met andere kinderen. Ook leren ze hoe ze samen kunnen spelen met kinderen die wat verder of juist wat minder ver zijn in hun ontwikkeling.

 

Onder leiding van Suzanne Böhmers (jeugsportcoördinator)

Lid worden van de Kangoeroeklup kost € 75 per jaar, maar met een Ooievaarspas GRATIS*. Je bent dan lid van onze vereniging en kunt dan elke week zelf kiezen met welke klup je meedoet.

Bent u nieuwsgierig of direct al overtuigd? Kom dan een keer sfeer proeven en kennismaken met de Kangoeroeklup! 

 

* Als uw kind al een andere sport doet via de Ooievaarspas krijgt uw kind 50% korting. De Ooievaarspas moet wel gescand worden.