Van De Week

Week 5: GKV C1

Team Van De Week

Hopelijk is iedereen weer een beetje bijgekomen van zaterdag, want het was een drukke, maar vooral super gezellige SUPERSATURDAY.

De dag ging van de start met ons jongste team : de E1. Deze toppers hebben ontzettend goed gespeeld en natuurlijk hun wedstrijd gewonnen! Ook de A1 heeft KVS zonder punten terug naar Scheveningen gestuurd! Daarna was het tijd voor de senioren. Het 3e begon de reeks, maar zij hebben na een spannende wedstrijd helaas net verloren.. 

Na het 3e was het hoogtepunt van de dag : GKV 1 tegen Triaz 1 en met team van de week de C1!
Voor de wedstrijd mocht Famke uit de C1 mee de kleedkamer in voor het voorbereidende praatje van coach Chris van Dijk en daarna heeft zij met aanvoerder Sandy warmgelopen. Voorafgaand aan de wedstrijd mocht de gehele C1 samen met het eerste oplopen en werden ze door onze voorzitter Steven Bos aan het publiek voorgesteld.

 

AfbeeldingTijdens de wedstrijd heeft de C1 vanaf de tribune het 1e fantastisch aangemoedigd. En met resultaat, want ook het 1e heeft de punten in Den Haag gehouden. 

Na afloop van de wedstrijd hebben we Famke nog wat vragen gesteld over de wedstrijd. Haar antwoorden lees je hieronder : 
 

Wie ben je en in welk team speel je?
"Ik ben Famke Verheggen en ik speel in de C1."

Wie vond je de beste speler/speelster? En waarom?
"Sandy, want ze was heel fel en gaf goeie aanwijzingen aan de rest van het eerste."

Van wie zou je nog wat willen leren en wat?
"Van alle heertjes zou ik willen leren om ook zo hoog springen."

Waar ben je zelf het beste in bij korfbal?
"Ik ben denk ik het beste in verdedigen en een beetje duwen, maar aanvallen kan ik ook goed."

Wat vond je dat het eerste goed deed?
"De ballijn verdedigen en achter hun bal aan gaan."

Heb je een nog een tip voor het eerste?
"Blijf vooral zo doorgaan! Soms nog ietsjes feller spelen, maar dat komt allemaal wel goed!!"

Hoe vond je het om met jouw team ‘team van de week’ te zijn? En wat vond je het leukste?
"Ik vind het heel leuk en gezellig om team van de week te zijn. Het warmlopen samen met Sandy vond ik ook erg leuk, ik heb daar ook een paar oefeningen geleerd die ik ook in mijn warmloop routine ga toevoegen."

 

Afbeelding

 

Na het 1e hebben ook het 2e en het 4e hun wedstrijden gespeeld en gewonnen en daarmee was de dag compleet! Al met al dus een SUPER zaterdag waarbij van de 6 teams, 5 hebben gewonnen. Iedereen bedankt voor het aanmoedigen, het mooie korfbalspel en vooral voor de gezelligheid! 

Groetjes de AC