Van De Week

Week 49: Jalil

Pupil Van De Week

Zoals jullie vast allemaal al wel hebben gezien heeft het eerste zaterdag weer punten binnengesleept tegen Dijkvogels! En dit mede dankzij de hulp van een van de trouwste supporters van het eerste : Jalil.

Jalil is mee geweest met het eerste de kleedkamer in en heeft samen met Nick van der Zee warmgelopen. Vlak voor de wedstrijd begon stelden GKV 1 en Dijkvogels 1 zich op in de hoeken van het veld. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter liepen de twee ploegen op samen met Jalil en stelde Patty de Vries de spelers voor aan het publiek. Na de laatste oppeppende woorden van coach Chris van Dijk heeft Jalil de bal uitgenomen en een doorloop gescoord!

Afbeelding
Natuurlijk heeft Jalil ook de wedstrijd kritisch bekeken en namen wij een interview af met hem, die is hieronder te lezen :

Wie ben je en in welk team speel je?

Ik ben Jalil en ik speel in de C3.

Wie vond je de beste speler/speelster?
Ik vond Nick van der Zee de beste speler deze wedstrijd. Hij liep heel goed vrij en verdedigde ook goed. Ook kan hij hele goede passes geven.

Van wie zou je nog wat willen leren?
Ik zou nog willen leren van Sjors, ik zou van hem willen leren om goed te kunnen schieten.

Waar ben je zelf het beste in bij korfbal?
Ik ben het beste in ballen onderscheppen en afvangen.

Wat vond je dat het eerste goed deed?
Ze werkte heel erg goed samen.

Heb je nog een tip voor het eerste?
Ik vind dat iedereen in het eerste beter op zijn/haar eigen tegenstander moet letten.

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn?
Ik vond het heel erg leuk, vooral het oplopen en het omroepen vond ik leuk!

Afbeelding
 

Volgende week speelt de selectie uit tegen Velocitas dus zal er geen pupil van de week zijn. Wel zou het heel leuk zijn als er wat publiek zit op de tribune in Leiderdorp. Dus we hopen jullie allemaal te zien zaterdag om 18:45 bij Velocitas 1 – GKV 1.

De eerstvolgende thuiswedstrijd van het eerste is pas weer in het nieuwe jaar. Natuurlijk zullen we 2017 goed inluiden met een nieuwe pupil van de week! Wil jij een keertje pupil van de week zijn? Spreek een van ons dan gerust aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes,
De AC (Mathijs, Sjors, Kevin, Ann, Robin, Sam en Fleur)