Van De Week

Week 45: Pupil van de week

Pupil Van De Week

Aankomende zaterdag is het eindelijk zo ver, het zaalseizoen gaat dan weer echt van start! We doen dit met een mooi programma in onze thuishal. De A1, 2 en 4 spelen thuis en als klap op de vuur pijl ook ons 1e team! Tijdens de wedstrijd van het eerste zal er ook een pupil van de week zijn. Voor de pupil van de week is een bijzondere taak weggelegd en dit houdt het volgende in...

  • Meegaan met de aanvoerd(st)er van het eerste om de scheidsrechter een handje te geven.
  • Samen met de aanvoerd(st)er van het eerste en de rest van het team oplopen voor de wedstrijd.
  • Dé eerste bal van de wedstrijd uitnemen.
  • Een doorloop nemen na het uitnemen van de bal.
  • Het feest is dan nog lang niet klaar, want dit wordt gevolgd door 60 minuten lang topkorfbal verzorgd door het eerste, waarbij wel kritisch gekeken moet worden.
  • Want tot slot zal deze speciale dag worden beëindigd met een interview, waarin om de kritische en alwetende mening van de pupil wordt gevraagd omtrent het spel van het eerste!

Deze speciale pupil van de week zal door de AC benaderd worden, maar wanneer je dit graag zou willen zijn, kan je ons natuurlijk ook altijd aanspreken. Want elke thuiswedstrijd van het eerste zullen we weer een nieuwe pupil vragen om de aanvoerd(st)er van het eerste te assisteren, het eerste te helpen met winnen en een interview af te leggen. En aanstaande zaterdag zal de eerste pupil van de week dus het spits afbijten.

Dus kom allemaal kijken zaterdag om 16:25 naar het eerste om hun naar de overwinnen te juichen en natuurlijk onze pupil van de week te zien schitteren en aan te moedigen!

Tot zaterdag in Overbosch!
Groetjes de AC (Kevin, Ann, Sjors, Mathijs, Robin, Sam en Fleur)