Van De Week

Week 37: Suze

Pupil Van De Week

Afgelopen zaterdag was voor Suze een spannende dag, want ze was de pupil van de week. Na haar eigen wedstrijd te hebben gespeeld, bleef Suze gezellig op GKV hangen. Rond 3 uur begonnen de voorbereidingen van het eerste waar Suze aan mee heeft gedaan.

Suze was een fantastische pupil van de week : ze heeft goed de bal uitgenomen, een doorloopje genomen en daarna het eerste hard aangemoedigd. En met resultaat, want het eerste heeft ook haar 3e wedstrijd gewonnen! Na afloop hebben we Suze een aantal lastige vragen gesteld over de wedstrijd. Hieronder is het interview te lezen : 

 

Wie ben je en in welk team speel je?

Ik ben Suze en ik speel in de D1. 

 

Wie vond je de beste speler/speelster? En waarom? 

Ik vond Kevin de beste, omdat hij heel hoog kan springen en ook al was zijn tegenstander heel erg lang, hij had toch de bal! 

 

Van wie zou je nog wat willen leren en wat?

Ik zou graag een doorloopje van Sandy willen leren. Sandy zei al dat ik heel goed een doorloop kon nemen, maar Sandy kan het heel mooi. 

 

Waar ben je zelf het beste in bij korfbal?

Ik ben het beste in aanvallen en schieten. 

 

Wat vond je dat het eerste goed deed?

Het eerste schiet heel mooi, heel precies, maar net mis. 

 

Heb je een nog een tip voor het eerste? 

Ja, ze moeten niet te gehaast spelen en niet boos worden op de tegenstander. 

 

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn? 

Heel erg leuk! Wel jammer dat ik mijn doorloop miste. 

 

Helaas moeten we nu 2 zaterdagen wachten tot er een volgende pupil van de week is, want het eerste speelt 2 keer achter elkaar uit. Op 7 oktober zal er weer een nieuwe pupil op het veld stralen, dus hopelijk zien we jullie dan allemaal weer langs de lijn van ons mooie veldje. Mocht je niet zo lang kunnen wachten om bij het eerste te kijken, kom dan kijken bij de uitwedstrijden (helaas dan wel zonder pupil van de week) : 

23 september 16:00 DSO(K) 1 – GKV 1 in Klundert 

30 september 16:00 ODO 1 – GKV 1 in Maasland 

Tot snel! 

Groetjes de Activiteiten Commissie