Van De Week

Week 35: Isaura

Pupil Van De Week

We hebben heel wat weekjes moeten wachten, maar zaterdag is het dan eindelijk zo ver : we mogen weer korfballen! Extra leuk is dat het eerste thuis speelt en dat betekent…. pupil van de week! 

De pupil van de week zal meedoen met de voorbereidingen van het eerste. Sandy (de aanvoerder van het eerste) zal hem/haar meenemen in de voorbereiding : warmlopen, het praatje van Chris en oplopen. Wanneer de wedstrijd begint mag de pupil de bal uitnemen en daarna naast de reserves plaatsnemen op de bank. Na afloop zal hij/zij geïnterviewd worden en dat zal volgende week op de site te lezen zijn.


Het eerste en de pupil van week zouden het ontzettend fijn en leuk vinden als er zo veel mogelijk publiek komt om hen naar de overwinning te juichen. Kom daarom allemaal kijken naar de pupil en de spelers van het eerste. De wedstrijd begint om half 4, maar om niks van de voorbereidingen en de pupil van de week te missen is het handig om een kwartiertje eerder aanwezig te zijn.


Hopelijk zien we jullie zaterdag op het veld! En vergeet niet je op te geven voor de barbecue die na de wedstrijd van het tweede zal beginnen! Meer informatie daarover kan je hier vinden : https://www.gkvdenhaag.nl/nieuws/9-commissies/activiteitencommissie/11150-Seizoensopening-2017-2018