Van De Week

Week 35: Isaura

Pupil Van De Week

Afgelopen zaterdag was weer als van ouds een heerlijk GKV dagje! Het zonnetje scheen en het was ontzettend gezellig op de club. Wat de dag extra mooi maakte, is dat (op de C1 na) iedereen gewonnen heeft, geweldig! Ook het eerste heeft gewonnen, mede dankzij de support van onze pupil van de week : Isaura. 

 

Isaura heeft meegedaan met de voorbereidingen voor de wedstrijd, is opgelopen samen met aanvoerder Sandy en heeft de bal uitgenomen, waarna ze een prachtige doorloop nam, die ze zelfs raakte!

Op de reservebank heeft Isaura aandachtig naar het eerste gekeken om vervolgens de vragen van de AC zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Haar interview is hieronder te lezen : 

Wie ben je en in welk team speel je?

Ik ben Isaura en ik speel in de C2. 

 

Wie vond je de beste speler/speelster? En waarom? 

Ik vond Sandy, Kevin en Nick het beste. Sandy kon goed strafworpen nemen, Nick kon goed schieten en Kevin ving heel veel ballen af. 

 

Van wie zou je nog wat willen leren en wat?

Ik zou graag willen leren om op te lossen en ballen af te vangen. Het maakt mij niet uit van wie, want iedereen in het eerste kan dat. 

 

Waar ben je zelf het beste in bij korfbal?

Ik ben het beste in strafworpen en doorlopen nemen. 

 

Wat vond je dat het eerste goed deed?

Het eerste was heel goed aan het aanvallen en ballen aan het afvangen. Ook vond ik dat het eerste heel sportief was en heel goed bezig met elkaar. 

 

Heb je een nog een tip voor het eerste?

Het is pas de eerste wedstrijd, maar het schieten kan nog wel beter. Ze moeten wat zuiverder worden. 

 

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn? 

Heel erg leuk! Het leukste was om een doorloopje te nemen en om het eerste te zien spelen. Ik heb het eerste al wel vaker zien spelen, maar deze keer was ik extra goed aan het opletten, dat was heel leuk!

 

Wil jij ook een keer pupil van de week zijn, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van ons een keertje aan! 

 

Aan alle supporters van het eerste en van de pupil van de week : hartelijk dank voor de aanmoediging en hopelijk zien we jullie weer bij de volgende thuiswedstrijd. Dit zal zijn op 16 september om 15:30 tegen Erasmus 1. Tot dan! 

 

Groetjes de Activiteiten commissie (Kevin, Sjors, Mathijs, Ann, Robin, Sam en Fleur)